Den här sidan använder sk. cookies (kakor). Här kan du läsa mer om vad cookies är för något.         Klicka här för att acceptera

Ansök om medlemskap

Du ansöker om medlemskap, det är inte speciellt krångligt egentligen. Du kommer inte behöva fylla i mängder av kontrollfrågor om dig själv eller varför du vill bli medlem. Däremot kommer medlemskapet behöva godkännas innan du får tillgång till sidan. Skulle det vara så att du missbrukar ditt medlemskap genom att trolla, dålig samtalston, visar sig att du har problem med ordningsvakter och poliser i allmänt eller inte är intresserad av att föra en konstruktiv och nyanserad diskussion kommer ditt medlemskap att avslutas. Det här är ett öppet forum för den som är intresserad av yrket eller som redan är ordningsvakt.

Du som är ordningsvakt

Är du ordningsvakt kan du ange när du gick utbildningen, vilket län, auktoriserade bolaget du jobbar för samt ditt tjänstenummer som står på förordnandet. Tj.nr, för- samt efternamn krypteras i databasen. Här görs INGA undantag! Är du inte ordningsvakt får du heller inte tillgång till de delar som är ordningsvaktspecifika.

Fyll i kontouppgifter (Obligatoriskt)

 

 

 

För dig som ordningsvakt (Frivilligt)


Personuppgifter (Obligatoriskt)

För- och efternamn blir inte synliga eller åtkomliga för andra.

 

 

Allmänna villkor

 

Händelser i hela Sverige

 

Sammanfattning förmiddag, Västerbotten
2018-02-20 07:10
En morgon utan akuta händelser.

Brand, Norrköping
2018-02-20 06:53
Brand i restaurang.

Trafikolycka, singel, Karlskoga
2018-02-20 06:30
En personbil har sladdat in i...

Trafikolycka, Borås
2018-02-20 06:02
Trafikolycka på riksväg 40

Sammanfattning natt, Västra Götaland
2018-02-20 05:55
God morgon. Här presenteras ett urval...


Facebook

 
Creeper